Un nou atac dat la un bancomat din România, după spargerea din Otopeni. Jaful a eşuat

Tentativă de jaf în localitatea Lieşti din judeţul Galaţi. Persoane neidentificate încă au încercat să distrugă un bancomat pentru a fura banii din interior. Aparatul a rezistat, iar hoţii au fugit, fiind căutaţi de Poliţie.

2201 afișări
Imaginea articolului Un nou atac dat la un bancomat din România, după spargerea din Otopeni. Jaful a eşuat

Un nou atac dat la un bancomat. Jaful a eşuat

Incidentul s-a produs vineri la un bancomat al unei bănci din localitatea Lieşti. Persoane necunoscute au incendiat partea superioară a aparatului, având intenţia de a-l jefui.

Încercarea a eşuat şi nici un ban nu a fost furat. Persoanele au dispărut, dar acum sunt căutate de poliţişti.

Poliţia Galaţi face cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. În urma tentativei eşuate nu au fost persoane rănite şi au fost înregistrate doar pagube materiale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici