Un nou caz de sadism. Poliţiştii fac cercetări după ce un câine a fost găsit spânzurat de o ţeavă de gaze, în Bucureşti

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere a animalelor, după ce un câine a fost găsit spânzurat de ţeava de gaze a unui bloc din zona centrală a Capitalei, au spus, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

909 afișări
Imaginea articolului Un nou caz de sadism. Poliţiştii fac cercetări după ce un câine a fost găsit spânzurat de o ţeavă de gaze, în Bucureşti

Poliţiştii fac cercetări după ce un câine a fost găsit spânzurat de o ţeavă de gaze, în Bucureşti

Vineri, în jurul orei 12:00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie fără drept, după ce au descoperit un câine spânzurat de o ţeavă de gaze aferentă unui imobil din sectorul 1.

„Trupul animalului a fost predat Institutului de Diagnostic şi Sănătate pentru Animală”, menţionează sursa citată.

Poliţiştii Secţiei 1 continuă cercetarile sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, arată Poliţia Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici