Un nou caz de ultraj, la Iaşi. Doi poliţişti din Iaşi au fost bătuţi după ce au fost chemaţi să aplaneze un conflict

Doi poliţişti din Mironeasa, judeţul Iaşi, au fost bătuţi de două persoane, în timp de interveneau la un scandal sesizat la 112 chiar de unul dintre agresori. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi fac cercetări într-un dosar penal de ultraj.

1086 afișări
Imaginea articolului Un nou caz de ultraj, la Iaşi. Doi poliţişti din Iaşi au fost bătuţi după ce au fost chemaţi să aplaneze un conflict

Un nou caz de ultraj, la Iaşi. Doi poliţişti din Iaşi au fost bătuţi după ce au fost chemaţi să aplaneze un conflict

Cei doi agenţi de poliţie din Iaşi au fost bătuţi marţi seară cu pumnii şi picioarele de doi bărbaţi din Mironeasa.

Potrivit unor surse din anchetă, poliţiştii fuseseră chemaţi, printr-un apel la 112, la un scandal la locuinţa unuia dintre agresori.

Conflictul a luat amploare, astfel că poliţisţii au fost loviţi, în repetate rânduri de către localnici.

Pentru a fi calmată situaţia, a fost nevoie de intervenţia Serviciului de Acţiuni Speciale.

Cei doi poliţişi au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind trataţi în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sfântul Spiridon.

Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi care fac cercetări într-un dosar de ultraj.

Procurorii au audiat, miercuri, mai mulţi martori, dar şi pe cei doi agresori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici