Un nou caz şocant petrecut în curtea şcolii. Un elev de 14 ani şi-a înjunghiat un coleg în picior

Un elev de 14 ani şi-a înjunghiat, miercuri, colegul de clasă în picior, după un conflict care a avut loc într-o pauză. Agresiunea a avut loc pe holul şcolii în care învaţă cei doi tineri, iar poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal.

836 afișări
Imaginea articolului Un nou caz şocant petrecut în curtea şcolii. Un elev de 14 ani şi-a înjunghiat un coleg în picior

Un nou caz şocant petrecut în curtea şcolii: Un elev de 14 ani şi-a înjunghiat un coleg în picior, pe holul şcolii

Evenimentul a avut loc miercuri la Şcoala gimnazială nr. 5 din Constanţa, iar motivul pentru care cei doi minori s-au certat pare să fie unul mai vechi, legat de nişte jocuri online, susţin surse judiciare.

„Poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi elevi ai Şcolii Gimnaziale nr. 5 au fost implicaţi într-un conflict. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un minor, de 14 ani, în urma unui conflict mai vechi, a fost agresat, fiind înţepat cu un obiect tăietor înţepător, în coapsa piciorului drept, de către un alt coleg de clasă, în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau în pauză, pe holul şcolii”, a informat IPJ Constanţa.

Elevul rănit a fost preluat de un echipaj de ambulanţă şi transportat la spital, însă nu a fost internat, medicii constatând că viaţa nu i-a fost pusă în pericol.

Poliţiştii constănţeni au început cercetarea penală pentru lovire sau alte violenţe, dar şi pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici