Un nou cutremur după alte şase seisme, miercuri dimineaţa, în Marea Neagră

Şapte cutremure au fost înregistrate miercuri dimineaţă în Marea Neagră, între orele 5.42 şi 7.46, toate la adâncimea de cinci kilometri, anunţă Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

1850 afișări
Imaginea articolului Un nou cutremur după alte şase seisme, miercuri dimineaţa, în Marea Neagră

Un nou cutremur după alte şase seisme, miercuri dimineaţa, în Marea Neagră

Cel de-al şaptelea cutremur a avut loc la ora 07.46, cu o magnitudine de 3,3 pe scara Richter, producându-se tot la adâncimea de cinci kilometri.

Potrivit INFP, primul cutremur de miercuri dimineaţă, din Marea Neagră, a avut loc la ora 5.42, acesta având magnitudinea de 3,1 pe scara Richter. Altul a avut loc la ora 5.51, cu magnitudinea 3,7 grade.

După cutremurul de 3,7 grade au mai avut loc alte patru seisme, la 5.57, la 5.59, la 6.17 şi 6.41, acestea având magnitudine cuprinsă între 2,9 şi 3,2 grade.

Toate cele şapte cutremure s-au produs la adâncimea de 5 kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici