Un nou focar de COVID la Spitalul Judeţean din Galaţi. Este al şaptelea din valul patru

Un nou focar COVID 19 a fost descoperit în interiorul Spitalului Judeţean Galaţi. Şapte pacienţi şi angajaţi din secţia de Chirurgie sunt infectaţi. În timpul valului patru, la spitalul gălăţean au apărut şapte focare.

244 afișări
Imaginea articolului Un nou focar de COVID la Spitalul Judeţean din Galaţi. Este al şaptelea din valul patru

Un nou focar de COVID la Spitalul Judeţean din Galaţi. Este al şaptelea din valul patru

Focarul COVID 19 a apărut la Secţia Chirurgie 1 a Spitalului Judeţean din Galaţi. Doi pacienţi au fost confirmaţi pozitiv în urma testelor făcute. De asemenea, s-au infectat doi medici, două asistente medicale şi o persoană dn cadrul personalului auxiliar din aceeaşi secţie. Doar un medic şi un pacient sunt vaccinaţi.

Ancheta epidemiologică a stabilit că infectarea a pornit de la o pacientă. În total, au fost testate 39 de persoane, pacienţi şi membri ai personalului medical.

În spitalul gălăţean mai sunt active cinci focare COVID. De la începutul valului patru au fost descoperite şapte focare în cel mai mare spital din judeţul Galaţi.

Autorităţile medicale au luat măsuri şi au dispus izolarea persoanelor care au intrat în contact cu cei infectaţi, dezinfecţia spaţiilor, investigarea personalului nevaccinat sau care nu a trecut prin boală şi triajul epidemiologic al angajaţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici