SCANDAL nou la spitalul unde bolnavii erau încurajaţi să întreţină relaţii sexuale: Un infirmier şi un pacient s-au luat la bătaie

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu a început o anchetă internă după o bătaie care a avut loc la psihiatrie, între un infirmier şi un pacient. Infirmierul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe.

3034 afișări
Imaginea articolului SCANDAL nou la spitalul unde bolnavii erau încurajaţi să întreţină relaţii sexuale: Un infirmier şi un pacient s-au luat la bătaie

Un nou SCANDAL la Spitalul de Psihiatrie din Târgu-Jiu unde bolnavii erau încurajaţi să întreţină relaţii sexuale: Un infirmier şi un pacient s-au luat la bătaie. Unul din ei a ajunla Urgenţă

Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Gigel Capotă, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că a avut loc o altercaţie, miercuri, la Secţia de Psihiatrie, când un infirmier a fost lovit de un pacient.

Conducerea unităţii medicale a dispus o anchetă în acest caz.

„Am făcut o comisie de cercetare, iar când va fi finalizată cercetarea voi oferi datele exacte. S-a dus la urgenţă să-şi facă investigaţii, are nişte contuzii, până nu se finalizează raportul cercetării nu putem oferi alte detalii", a spus Gigel Capotă.

Incidentul a fost raportat joi la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

Potrivit unor surse, infirmierul în vârstă de 39 de ani s-a prezentat singur la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Târgu-Jiu, iar la plecare medicii i-au recomandat repaus şi concediu medical de cinci zile, diagnosticul fiind „contuzie hemitorace dreapta".

Poliţia nu a fost sesizată în acest caz.

Altercaţia a avut loc după ce, la începutul anului, au apărut imagini revoltătoare la Psihiatria Spitalului Judeţean Târgu-Jiu. După o înregistrare în care o pacientă a fost filmată în lenjerie intimă, în timp ce săruta un bărbat prin grilajul despărţitor şi fiind pipăită de un alt bolnav, au apărut imagini cu doi asistenţi care se tund în sala de mese.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici