Un număr de 34 de cercetaşi belgieni care s-au rătăcit pe dealuri, în Arad, căutaţi de poliţişti

Un număr de 34 de cercetaşi belgieni, între care şi copii, care s-au rătăcit pe dealurile împădurite aflate la aproape 30 de kilometri distanţă de municipiul Arad sunt căutaţi, joi seară, de zeci de jandarmi şi poliţişti arădeni, incidentul fiind anunţat la 112 de membrii grupului.

373 afișări
Imaginea articolului Un număr de 34 de cercetaşi belgieni care s-au rătăcit pe dealuri, în Arad, căutaţi de poliţişti

Un număr de 34 de cercetaşi belgieni care s-au rătăcit pe dealuri, în Arad, căutaţi de poliţişti (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut de o femeie de cetăţenie belgiană, care a spus că face parte dintr-un grup de 34 de cercetaşi din Belgia, care s-au rătăcit pe dealuri, în zona localităţii Covăsînt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ea a precizat că jumătate din membrii grupului sunt copii şi că joi seară s-au pierdut pe traseu, într-o pădure, şi nu au mai reuşit să ajungă la drumul principal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţului Arad, Ovidiu Liber, zeci de jandarmi şi poliţişti au pornit în căutarea celor 34 de cercetaşi.

"Grupul a fost localizat pe baza informaţiilor oferite prin telefon, iar forţele de ordine se îndreaptă spre zona indicată pentru recuperarea celor implicaţi", a declarat Ovidiu Liber.

Conform sursei citate, se speră că membrii grupului vor fi recuperaţi în jurul orei 01.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici