Un om al străzii a murit, iar un altul a fost rănit într-un incendiu izbucnit la vagoane dezafectate, în Timiş

Un om al străzii a murit, iar un altul a fost rănit grav, joi dimineaţa, în urma izbucnirii unui incendiu puternic la mai multe vagoane dezafectate din Gara de Nord din Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

102 afișări
Imaginea articolului Un om al străzii a murit, iar un altul a fost rănit într-un incendiu izbucnit la vagoane dezafectate, în Timiş

Un om al străzii a murit, altul a fost rănit într-un incendiu izbucnit la vagoane dezafectate

Incendiul a izbucnit, joi dimineaţa, în Gara de Nord din Timişoara, la un vagon dezafectat în care se adăposteau mai mulţi oameni ai străzii. Potrivit poliţiştilor timişeni, incendiul s-a produs din cauza neglijenţei oamenilor fără adăpost, care încercau să se încălzească.

Imediat, flăcările s-au extins la mai multe vagoane dezafectate.

“La locul intervenţiei s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă, o autoscară mecanică, o autosanitară SMURD, un ofiţer şi 16 subofiţeri. În urma incendiului au ars elementele combustibile din două vagoane”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Un bărbat a fost găsit carbonizat de pompieri, iar un alt bărbat a suferit arsuri de gradul doi şi trei, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Pompierii timişeni au reuşit să stingă incendiul în aproximativ două ore şi jumătate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici