Un om de afaceri din Constanţa, patron de restaurante şi cafenele, a fost găsit spânzurat

Un om de afaceri din Constanţa, patron al mai multor restaurante şi cafenele, a fost găsit decedat într-un complex rezidenţial din zona Mamaia Sud, cazul fiind cercetat acum de poliţişti, sub coordonarea procurorilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6824 afișări
Imaginea articolului Un om de afaceri din Constanţa, patron de restaurante şi cafenele, a fost găsit spânzurat

Anchetă a Poliţiei, după ce un om de afaceri din Constanţa a fost găsit decedat (Imagine: Diana Iurkiewicz/ Mediafax Foto)

Surse judiciare au declarat marţi, corespondentului MEDIAFAX că Dumitrache Economu, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit spânzurat, luni, în jurul orei 15.00, într-o locuinţă din complexul Arena Regia, din zona Hanul Piraţilor din Mamaia Sud.

Un echipaj SMURD a încearcat să îl resusciteze pe bărbatul în vârstă de 46 de ani, dar fără succes, fiind declarat decedat.

Trupul acestuia a fost transportat la morgă pentru necropsie.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă, în acest caz, a fost vorba de o sinucidere.

Dumitrache Economu era patronul mai multor restaurante şi cafenele din Constanţa, dar şi din Bucureşti, între care lanţul de cafenele Filicori şi restaurantele La Fattoria.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici