Un operator ISU a salvat viaţa unui bebeluş înainte ca echipajul SMURD să ajungă: ”După aproximativ 5-10 secunde aud un plânset de copil”

Un operator ISU a reuşit să salveze viaţa unui bebeluş înainte ca echipajul SMURD să ajungă la locaţie. S-a întâmplat în urmă cu câteva zile în Constanţa.

1717 afișări
Imaginea articolului Un operator ISU a salvat viaţa unui bebeluş înainte ca echipajul SMURD să ajungă: ”După aproximativ 5-10 secunde aud un plânset de copil”

Un operator ISU a salvat viaţa unui bebeluş înainte ca echipajul SMURD să ajungă: ”După aproximativ 5-10 secunde aud un plânset de copil”

Diagolul dintre operator şi părinţii copilului a fost postat pe contul de Facebook al ISU Constanţa.

Reprezentanţii ISU au vrut să sublinieze prin această postare că operatorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sunt pregătiţi să intervină în orice situaţie şi le recomandă cetăţenilor să răspundă la fiecare întrebare care le este adresată, indiferent cât de ciudată li se pare.

 



Potrivit celor de la ISU Constanţa, cazul prezentat s-a petrecut pe 10 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici