Un oraş din ţară scapă de restricţiile de weekend

  • Oraşul Arad scapă de restricţiile de weekend, la o lună de la impunerea lor.
  • Rata rata de infectare a coborât sub 3,5 la mie.
  • Se pot redeschide sălile de sport.
1186 afișări
Imaginea articolului Un oraş din ţară scapă de restricţiile de weekend

Un oraş din ţară scapă de restricţiile de weekend

Oraşul Arad a coborât sub rata de infectare de 3,5 la mie, astfel că începând de marţi se pot deschide sălile de fitness.

Magazinele nu se vor mai închide la ora 18.00 în weekend, ci la ora 21.00. Ora la care arădenii trebuie să revină în case va fi 22.00, în loc de 20.00.

Pentru că oraşul este încă la o incidenţă de peste 3 la mie, a rămas în scenariu roşu, ceea ce înseamnă că restaurantele sunt închise în interior şi pot funcţiona doar terasele. Rămân închise cinematografele şi sălile de spectacole până când rata de infectare ajunge sub 3 la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici