Un oraş mare din România primeşte finanţare europeană pentru patru spitale COVID

  • O finanţare europeană de peste 15 milioane de lei pentru spitalele COVID a fost câştigată de Consiliul Judeţean Cluj.
  • Reprezentanţii CJ Cluj anunţă că banii de la UE vor fi folosiţi pentru decontatea unui număr de 238 de aparaturi medicale
  • Acestea vor deservi cele patru spitale clujene implicate în lupta cu noul coronavirus
6812 afișări
Imaginea articolului  Un oraş mare din România primeşte finanţare europeană pentru patru spitale COVID

Mediafax FOTO

Reprezentanţii CJ Cluj anunţă că banii de la UE vor fi folosiţi pentru decontatea unui număr de 238 de aparaturi medicale de înaltă tehnologie şi a 358.189 de echipamente de protecţie achiziţionate din bugetul judeţului.

Acestea vor deservi cele patru spitale clujene implicate în lupta cu noul coronavirus, şi anumle Spitalul Clinic de Recuperare, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” şi Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR).

„Continuăm să mobilizăm şi să alocăm toate resursele necesare pentru a îmbunătăţi infrastructura medicală şi pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Cu siguranţă, noile dotări vor sprijini considerabil eforturile medicilor clujeni în ceea ce priveşte diagnosticarea şi tratarea pacienţilor COVID-19”, a declarat preşdintele CJ Cluj, Alin Tişe.

Contractul de finanţare europeană este de 15,3 milioane de lei.

Acest proiect european se adaugă unuia similar câştigat de Consiliul Judeţean în luna iulie, când au fost obţinuţi 12,3 milioane de lei pentru dotarea Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului de Copii cu alte 258 de echipamente medicale de ultimă generaţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici