Un pacient al Spitalului Focşani s-a sinucis aruncându-se de la etajul 1 al clădirii

Un pacient internat la Spitalul Judeţean din Focşani a murit, marţi dimineaţa, după ce s-a aruncat în gol de la etajul întâi al unităţii medicale. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili care au fost motivele acestui gest, transmite corespondentul MEDIAFAX.

499 afișări
Imaginea articolului Un pacient al Spitalului Focşani s-a sinucis aruncându-se de la etajul 1 al clădirii

Un pacient al Spitalului Focşani s-a sinucis aruncându-se de la etajul întâi al clădirii

Bărbatul s-a aruncat de la geamul Spitalului Judeţean din Focşani marţi dimineaţa, la ora 3.20. O asistentă care l-a văzut a încercat să îl oprească pe pacient, însă nu a reuşit, acesta murind în urma impactului cu solul.

Medicii care au ajuns imediat la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, victima are 58 de ani şi fusese internată în data de 9 iunie din cauza unor probleme la o mână. Zilele trecute, bărbatul a fost operat şi, înainte de a se sinucide, el se afla în faza de recuperare.

„Bărbatul are 58 de ani, el fusese internat pe 9 iunie cu o problemă la mână. Medicii l-au operat şi a rămas internat. Noaptea trecută a fost văzut de o asistentă medicală mergând cu viteză pe hol, a încercat să-l oprească, nu a reuşit, apoi s-a aruncat pe geam, asistenta nu a reuşit să-l prindă. A murit pe loc. Totul s-a întâmplat la ora 3.20”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani, Alina Cosma.

Potrivit unor surse medicale, bărbatul era cunoscut personalului medical din cauza problemelor legate de consumul de alcool. Se pare că el era dintr-o localitate din mediul rural, dar îşi petrecea cea mai mare parte a timpului pe străzile din oraşul Focşani.

De altfel, în momentul în care a ajuns la spital, bărbatul era îmbrăcat sumar, cu îmbrăcăminte uzată.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspect, iar poliţiştii vor ancheta modul în care s-a produs incidentul de la Spitalul Judeţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici