Un pacient al Spitalului Municipal Făgăraş a murit după ce s-a aruncat de la etaj în noaptea de Crăciun

Un bărbat de 43 de ani, care era internat la spitalul din localitatea braşoveană Făgăraş, a murit după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al spitalului, bărbatul fiind cunoscut cu tulburări psihice.

100 afișări
Imaginea articolului Un pacient al Spitalului Municipal Făgăraş a murit după ce s-a aruncat de la etaj în noaptea de Crăciun

Un pacient al Spitalului Municipal Făgăraş a murit după ce s-a aruncat de la etaj în noaptea de Crăciun (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Publimedia)

Bărbatul era internat de câteva zile la Spitalul Municipal Făgăraş, la Secţia de Cardiologie, iar în prima noapte de Crăciun, imediat după miezul nopţii, bărbatul a deschis fereastra salonului unde era internat, la etajul al treilea, şi s-a aruncat în gol.

Bărbatul a ajuns la Secţia de Reanimare, însă la scurt timp a murit în urma traumatismelor cerebrale severe pe care le-a suferit. Un angajat al spitalului a anunţat imediat Poliţia.

"În urma sesizării, echipa de cercetare formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti s-a deplasat la faţa locului, unde, din primele verificări efectuate, a constatat că un bărbat de 43 ani, cunoscut în evidenţele medicale cu tulburări psihice, s-a aruncat pe o fereastră de la etajul al treilea al salonului în care era internat. Bărbatul a decedat ulterior în Secţia de Reanimare a spitalului. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, urmând ca soluţia legală să fie dată prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraş", se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov.

Tot în prima zi de Crăciun, la ora 18.30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la o femeie de 42 de ani care a fost găsită moartă în apartamentul ei din Braşov. Femeia a fost găsită de către cumnata ei, care a anunţat Poliţia.

Cadavrul femeii nu prezenta urme vizibile de violenţă pe cap şi corp şi a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului, potrivit Poliţiei Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici