Un pacient dintr-un spital din Bistriţa a căzut pe geam, în cap. Poliţiştii au deschis o anchetă

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au deschis o anchetă după ce un bărbat de 47 de ani, internat în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului de Urgenţă din Bistriţa, a căzut în cap de la etajul întâi al clădirii. În acest caz a fost declanşată şi o anchetă internă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

122 afișări
Imaginea articolului Un pacient dintr-un spital din Bistriţa a căzut pe geam, în cap. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un pacient dintr-un spital din Bistriţa a căzut pe geam, în cap. Poliţiştii au deschis o anchetă

Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud a declanşat marţi o anchetă, după ce un bărbat de 47 de ani din comuna Telciu, judeţul Bistriţa-Năsăud, a căzut, în noaptea de luni spre marţi, de la etajul I al Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, unde fusese internat. Bărbatul a fost transportat în stare gravă, cu fractură cervicală, în secţia de Anestezie-Terapie Intensivă a spitalului.

“În acest caz a fost declanşată o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul. S-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

În acest caz a fost declanşată şi o anchetă internă pentru a se stabili împrejurările în care a căzut bărbatul.

“Un pacient în vârstă de 47 de ani, internat în Secţia Boli Infecţioase (etaj I) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, a fost găsit de către personalul sanitar căzut în curtea complexului spitalicesc de pe str. Alba Iulia din municipiul Bistriţa. Potrivit medicului de gardă, pacientul fusese internat de duminică în Secţia Boli Infecţioase cu sindrom febril, fără probleme psihice cunoscute. Întrucât în cursul serii de 10.09.2018 a prezentat agitaţie, la ora 22:00, asistenta de serviciu i-a administrat Diazepam injectabil. La verificarea saloanelor de la ora 23:40, pacientul dormea. La administrarea medicaţiei de la miezul nopţii, acesta nu a fost găsit în salon, lenjeria patului şi pervazul geamului prezentând materii fecale. Imediat s-a dat alarma, pacientul fiind găsit căzut în curtea unităţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Camelia Strungari.

Personalul medical a apelat numărul unic de urgenţă 112, bărbatul fiind preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde a fost diagnosticat cu fractură cervicală şi internat în Secţia Anestezie-Terapie Intensivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici