Un pacient bolnav de cancer, suspect de COVID-19, s-a sinucis la Spitalul din Constanţa după o intervenţie de succes

  • Un pacient de 79 de ani s-a sinucis, duminică dimineaţa, la Spitalul din Constanţa.
  • Bărbatul avea cancer de colon şi era contact al unui caz confirmat de COVID-19.
  • Pacientul fusese operat cu succes la Chirurgia Spitalului din Constanţa.
3663 afișări
Imaginea articolului Un pacient bolnav de cancer, suspect de COVID-19, s-a sinucis la Spitalul din Constanţa după o intervenţie de succes

Bărbatul de 79 de ani fusese operat la Spitalul din Constanţa pentru boala sa cronică şi intervenţia fusese o reuşită.

Duminică dimineaţa, bărbatul s-a sinucis, aruncându-se de la etajul cinci al unităţii medicale. Medicii care au intervenit pentru a-i acorda primul ajutor nu au reuşit să îl readucă la viaţă, fiind constatat decesul.

„Am fost solicitaţi să intervenim prin apel la numărul unic 112 în această dimineaţă la o persoană posibil căzută de la etajul 5, în faţa Centrului de Dializă. De îndată, la faţa locului au fost alertate o maşină de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim-ajutor şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa B2. Din păcate, însă, bărbatul a fost declarat decedat la faţa locului, în urma protocolului de resuscitare”, transmit reprezentanţii ISU Constanţa.

Pacientul era caz contact al unui bolnav COVID-19, dar în cazul său nu fusese stabilită infecţia deocamdată.

A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici