Un parc - loc de joacă - din Bucureşti, modernizat în 11 zile

Un parc a fost modernizat în Sectorul 5 al oraşului Bucureşti. Acesta a fost inaugurat înainte de Paşte şi are aparate de fitness şi locuri de joacă pentru copii.

3460 afișări
Imaginea articolului Un parc - loc de joacă -  din Bucureşti, modernizat în 11 zile

Un parc - loc de joacă - din Bucureşti, modernizat în 11 zile

Operaţiunea privind modernizarea parcului Pecineaga a ţinut doar 11 zile. În interior au fost plantaţi zeci de arbori, au fost refăcute aleile şi au fost montate piese de mobilier urban.

De asemenea, au fost amenajate o zonă cu aparate de fitness şi un loc de joacă pentru copii. Inaugurarea a avut loc înainte de Paşte.

„Am decis ca astăzi, în Vinerea Mare, să redau locuitorilor Sectorului 5, Parcul Pecineaga, amenajat la cele mai moderne standarde. Lucrarea a fost finalizată în timp record pentru ca locuitorii din zonă să se poată bucura de sărbători, de acest spaţiu de relaxare, care este totodată şi un plămân verde, unde oamenii se pot recreea şi pot respira un aer curat”, a declarat primarul Cristian Popescu Piedone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sectorul 5,
parc,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici