Un participant la Universitatea "Tusvanyos” a dispărut, ultima dată fiind văzut pe un pod

Un tânăr de 18 ani din Odorheiu Secuiesc, participant la Universitatea "Tusvanyos” de la Băile Tuşnad, a fost dat în urmărire naţională, după ce a dispărut din campus, ultima dată fiind văzut joi dimineaţă, pe un pod peste râul Olt.

246 afișări
Imaginea articolului Un participant la Universitatea "Tusvanyos” a dispărut, ultima dată fiind văzut pe un pod

Un participant la Universitatea "Tusvanyos” a dispărut, ultima dată fiind văzut pe un pod (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că tânărul în vârstă de 18 ani, din Odorheiu Secuiesc, a fost văzut ultima oară de prietenii săi joi dimineaţă, pe podul peste Olt, aflat la intrarea în campusul complexului care găzduieşte Universitatea de Vară şi tabăra studenţească "Tusvanyos” de la Băile Tuşnad.

Potrivit sursei citate, joi după-amiază, văzând că tânărul nu a mai dat niciun semn şi nici nu a fost de găsit în tabără, prietenii acestuia au sunat la 112 şi i-au anunţat dispariţia.

"Imediat au început căutările, la care au participat jandarmi, poliţişti, preietenii şi cunoscuţii adolescentului, precum şi mai mulţi localnici, care s-au oferit voluntar. În cursul serii, tânărul a fost dat în urmărire la nivel naţional şi căutările continuă”, a spus Gheorghe Filip.

Joi seară, în tabară au ajuns şi părinţii băiatului, care au distribuit mai multe poze în staţiune, cu rugămintea de a fi sunaţi imediat de persoanele care l-au văzut pe acesta.

Anchetatorii iau în calcul toate variantele posibile, şi anume că s-ar fi urcat în tren şi ar fi plecat din tabără, că ar fi plecat într-o direcţie necunoscută, că s-ar fi rătăcit în pădure sau că ar fi căzut în apă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici