Un pedofil român a fost arestat în Spania

Un pedofil român a fost arestat în sudul Madridului, fiind acuzat că a violat cel puţin cinci fete cu vârste cuprinse între cinci şi şapte ani, pe care le-a filmat şi a postat mai apoi înregistrările pe un site dedicat pedofililor, relatează ABC Spain.

334 afișări
Imaginea articolului Un pedofil român a fost arestat în Spania

Un pedofil român a fost arestat în Spania

Românul în vârstă de 46 de ani este tatăl a doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 10 ani. Poliţia spaniolă l-a catalogat ca fiind „unul dintre cei mai periculoşi prădători din Spania”.

Agenţii din Grupul I pentru Protecţia Copilului l-au identificat pe pedofil după ce au urmărit mai multe videouri din baza de date ICSE (Exploatarea sexuală a copiilor), administrată de Interpol.

Aceştia au identificat în înregistrări mai mulţi copii români. Deşi copiii vorbeau română, investigatorii au identificat mai multe dovezi conform cărora violurile au avut loc în Spania.

„Nu erau dovezi evidente, dar au reuşit să ne ghideze în locul corect”, au declarat reprezentanţii poliţiei, care au identificat mai apoi locaţia exactă a înregistrărilor, un atelier auto din sudul Madridului.

Anchetatorii au identificat un tatuaj pe mâna pedofilului, care i-au ajutat să îl găsească mai repede pe atacator.

Acesta a fost arestat în drum spre muncă. Este acuzat de abuz sexual, producţie şi distribuţie de pornografie infantilă.

În urma discuţiilor cu părinţii victimelor, aceştia au aflat că după ce îşi alegea victima, de obicei în supermarketuri, românul se împrietenea cu părinţii copiilor şi stabilea întâlniri de joacă între victime şi propriii copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici