Un pescar a căzut în mare la Poarta 1 din Constanţa

  • Un pescar a căzut în mare între stabilopozi, la Poarta 1.
  • Pescarul a alunecat în apă.
  • Autorităţile din Constanţa au intervenit
3012 afișări
Imaginea articolului Un pescar a căzut în mare la Poarta 1 din Constanţa

Pescar căzut în mare, între stabilopozi, la Poarta 1 din Constanţa

Pompierii au anunţat că au reuşit să scoată pescarul căzut între stabilopozi. Acesta are 64 de ani şi este semiconştient. Bărbatul e dus la UPU Constanţa.

Ştire iniţială:

Pompierii din Constanţa intervin la un pescar căzut în mare între stabilopozi, la Poarta 1. Primele informaţii arată că pescarul a alunecat în apă.

ISU Dobrogea anunţă că un bărbat a căzut între stabilopozi şi intervin 8 pompieri pentru a-l scoate.

Din primele informaţii reiese că pescarul a alunecat şi a căzut în mare. A reuşit sa urce pe stabilopozii de lângă apa, dar nu a mai reuşit să ajungă mai sus.

Poarta 1 e principala cale de intrare şi ieşire din portul Constanţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici