Un picior de om, găsit pe acoperişul unui bloc. Cum susţin poliţiştii că ar fi ajuns acolo

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce pe acoperişul unui bloc din municipiul Zalău a fost găsit, marţi, un un picior de om, oamenii legii susţinând că acesta ar putea fi al unei femei care a murit în urma unui accident petrecut în septembrie 2011, când a fost lovită de o maşină.

603 afișări
Imaginea articolului Un picior de om, găsit pe acoperişul unui bloc. Cum susţin poliţiştii că ar fi ajuns acolo

Un picior de om, găsit pe acoperişul unui bloc. Cum susţin poliţiştii că ar fi ajuns acolo (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat, marţi, că un picior aproape mumificat a fost găsit pe acoperişul unui bloc din Zalău, fiin declanşată o anchetă în acest caz.

"Un picior uman aproape mumificat a fost găsit astăzi (marţi - n.r.) pe acoperişul unui bloc din Zalău, de către un locatar care urcase pe acoperiş din cauză că avea probleme cu izolaţia. Cetăţeanul a anunţat cazul la 112, iar IPJ Sălaj a început cercetări pentru stabilirea provenienţei piciorului şi a modului în care a ajuns pe acoperişul respectiv. Piciorul este tăiat sub genunchi. Pentru mai multe date, a fost dus la Institutul de Medicină Legală, de unde aşteptăm concluziile medicilor legişti", a spus Dumuţa.

Potrivit sursei citate, există probabilitatea ca piciorul să fie al unei femei care a fost accidentată mortal, în noaptea de 4 spre 5 septembrie 2011, în Zalău, în timp ce traversa un bulevard prin apropierea unei treceri de pietoni.

Impactul a fost atât de puternic încât femeia a murit pe loc, fiindu-i retezate ambele picioare, din care unul a fost găsit într-un tufiş dintr-un spaţiu verde, în timp ce al doilea picior nu a fost găsit.

Tânărul în vârstă de 21 de ani, din Zalău, care s-a aflat la volanul autorismului, a fost judecat în libertate pentru ucidere din culpă.

În luna martie a acestui an, Judecătoria Zalău l-a condamnat pe tânăr la doi ani de închisoare cu suspendare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici