Un pieton bătut de un şofer deranjat că traversează lent strada a murit - VIDEO

Un bărbat a fost spitalizat, vineri după-amiază, în stop cardio-respirator după ce a fost bătut de un şofer deranjat că acesta traversează prea lent strada a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

297 afișări
Imaginea articolului Un pieton bătut de un şofer deranjat că traversează lent strada a murit - VIDEO

Un pieton bătut de un şofer deranjat că traversează lent strada a murit la spital (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Pavel Rentea, în vârstă de 62 de ani, din Craiova, internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiu, după ce a fost bătut de un şofer, Cosmin Drăgan, de 22 de ani, supărat că bărbatul traversa strada prea lent, a murit, în noaptea vineri spre sâmbătă, în urma unor complicaţii.

Bărbatul a fost adus la spital vineri după-amiază, după ce a suferit un stop cardio-respirator la scurt timp după ce fusese bătut pe o trecere de pietoni din cartierul craiovean Brazda lui Novac.

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj care aşteaptă rezultatele autopsiei pentru a face încadrarea juridică a faptei.

Poliţiştii craioveni au reuşit, vineri seară, să-l prindă pe Cosmin Drăgan, care, după ce l-a bătut pe Pavel Rentea, a părăsit locul în care a avut loc altercaţia, fiind dat în urmărire generală.

"Nu a opus rezistenţă şi a recunoscut altercaţia", a declarat agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Video stirileprotv.ro

Poliţiştii Secţiei 4 Craiova au fost solicitaţi, vineri după-amiază, să intervină în cartierul Brazda lui Novac, pentru a aplana un conflict izbucnit între un şofer şi un pieton care traversa strada alături de nepoata sa.

Martorii susţin că şoferul autoturismului, Cosmin Drăgan (22 ani), din Craiova, ar fi fost deranjat că pietonul traversează prea încet strada, moment în care a început altercaţia.

În urma scandalului, pietonul a avut nevoie de îngrijiri medicale, medicii de la SMURD găsindu-l pe bărbat în stop cardio-respirator şi transportându-l la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, acesta decedând din cauza complicaţiilor în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici