Un pieton care traversa neregulamentar, lovit de o ambulanţă aflată în misiune, în Prahova

Un bărbat din Prahova care a traversat strada pe culoarea roşie a semaforului a fost lovit de o ambulanţă aflată în misiune, în Câmpina. Pietonul nu a fost rănit grav, iar pacientul din ambulanţă a fost dus la spital cu o altă autospecială.

77 afișări
Imaginea articolului Un pieton care traversa neregulamentar, lovit de o ambulanţă aflată în misiune, în Prahova

Un pieton care traversa neregulamentar, lovit de o ambulanţă aflată în misiune, în Prahova

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au transmis că accidentul rutier s-a produs în Câmpina pe Bulevardul Carol I.

O ambulanţă care transporta un pacient şi care avea semnalele acustice si luminoase în funcţiune a lovit un bărbat de 41 ani care a traversat pe culoarea roşie a semaforului.

Pietonul a refuzat transportul la spital, au mai anunţat reprezentanţii IPJ Prahova.

Pacientul care se afla în ambulanţa implicată în accident nu a fost rănit şi a fost preluat de o altă autospecială şi transportat la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici