Un poliţist a fost ÎNJUNGHIAT într-o staţie de tramvai din Bucureşti

Un poliţist a fost înjunghiat, sâmbătă dimineaţă, de un bărbat rămas deocamdată neidentificat, în staţia tramvaiului 41 din zona pieţei bucureştene Crângaşi, victima fiind transportată la Spitalul Universitar, pentru a i se acorda îngriiri.

1721 afișări
Imaginea articolului Un poliţist a fost ÎNJUNGHIAT într-o staţie de tramvai din Bucureşti

Un poliţist a fost ÎNJUNGHIAT într-o staţie de tramvai din Bucureşti

UPDATE: Medic: Poliţistul înjunghiat a fost stabilizat şi se află în stare relativ bună

Poliţistul înjunghiat sâmbătă dimineaţă în Capitală a fost stabilizat, iar starea sa generală este relativ bună, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Spitalului Universitar.

"Pacientul are multiple plăgi înjunghiate şi rămâne internat", au mai spus sursele citate.

Poliţistul, care are 21 de ani şi lucrează la Secţia 20 din Bucureşti, a fost înjunghiat, sâmbătă dimineaţă, de un bărbat rămas deocamdată neidentificat, în staţia tramvaiului 41 din zona pieţei Crângaşi.

Potrivit unor martori, poliţistul şi atacatorul au intrat într-un conflict după ce unul dintre ei i-a cerut celuilalt o ţigară.

Atacatorul a scos un obiect ascuţit şi l-a înjunghiat pe poliţist în zona abdomenului, după care a fugit de la faţa locului, fiind căutat la această oră de către Poliţie.

În urma unui apel la 112, poliţistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar, starea lui fiind stabilă.

Poliţistul înjunghiat era în afara orelor de program, la momentul incidentului, au spus surse apropiate anchetei din acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici