Un poliţist a trecut cu autospeciala peste un bărbat care era întins pe un drum naţional

Un poliţist din localitatea Bălceşti, judeţul Vâlcea, este cercetat pentru ucidere din culpă, după ce a trecut cu autospeciala peste un bărbat în vârstă de 74 de ani, din comuna Grădiştea, care a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5276 afișări
Imaginea articolului Un poliţist a trecut cu autospeciala peste un bărbat care era întins pe un drum naţional

Un poliţist a trecut cu autospeciala peste un bărbat care era întins pe un drum naţional

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, a declarat că evenimentul s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 20, pe Drumul Naţional 67 B, în comuna Grădiştea.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Bălceşti, în timp ce conducea autospeciala aflată în misiune, a lovit un pieton, care se afla întins pe carosabil. Agentul a spus că nu a putut evita impactul, trecând peste bărbatul întins pe drumul naţional.

Poliţistul este cercetat pentru ucidere din culpă, fiind declanşată şi o anchetă internă, la nivelul IPJ.

„La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de Codul penal, iar la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea s-a declanşat o anchetă internă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta”, a declarat Gabriel Popescu.

El a adăugat că s-a dispus efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei şi a momentului în care a survenit decesul victimei, dacă se afla sub influenţa alcoolului şi împrejurările în care aceasta a ajuns pe carosabil.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici