Un poliţist comunitar din Focşani a fost găsit împuşcat în cap sub o pasarelă

Un poliţist comunitar în vârstă de 50 de ani de la Primăria Focşani a fost găsit împuşcat în cap marţi dimineaţă, sub o pasarelă din comuna Coteşti, judeţul Vrancea, unde avea domiciliul, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, Bogdan Toader.

79 afișări

Potrivit lui Bogdan Toader, în zonă au fost trimişi poliţişti şi un procuror de la Parchetul Tribunalului Vrancea, pentru a face primele cercetări.

Din primele informaţii se pare că poliţistul comunitar s-ar fi împuşcat cu pistolul din dotare, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Cadavrul poliţistului a fost dus la Serviciul de medicină legală pentru necropsie.

Poliţistul comunitar s-ar fi sinucis pentru că era suspect de cancer

Şeful Poliţiei Comunitare Focşani, Ion Gheorghe, a declarat că poliţistul în vârstă de 50 de ani care a fost găsit împuşcat în cap a mai avut o tentativă de suicid în urmă cu câteva zile.

"Florentin Nache a mai avut o tentativă de suicid în urmă cu câteva zile când a încercat să-şi taie venele. Cu o zi urmă a trecut pe la serviciu, a luat arma şi apoi a dispărut. Am început să-l căutăm de luni seară la solicitarea surorii sale. Se pare că şi-a pus capăt zilelor din cauza problemelor de sănătate, fiind suspect de cancer la esofag. A lăsat un bilet prin care spune că regretă şi că îşi cere iertare", a spus Ion Gheorghe.

Bărbatul era angajat al Poliţei Comunitare şi deţinea funcţiile de armurier şi şef birou ordine publică.

În maşina cu care poliţistul a mers până la locul unde s-a sinucis a fost găsit un bilet în care bărbatul spune că regretă gestul pe care l-a făcut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici