Un poliţist de frontieră de la Aeroportul Otopeni este audiat, după ce a şantajat o fată de 18 ani

Un poliţist de frontieră este audiat la Poliţia Piteşti, fiind suspectat că a şantajat o tânără de 18 ani cu divulgarea unor imagini compromiţătoare dacă nu va întreţine relaţii sexuale cu el.

32482 afișări
Imaginea articolului Un poliţist de frontieră de la Aeroportul Otopeni este audiat, după ce a şantajat o fată de 18 ani

Un poliţist de frontieră de la Otopeni este audiat, după ce a şantajat o fată de 18 ani

Potrivit Poliţiei Argeş, un tânăr de 24 de ani este bănuit de şantaj.

Tânărul este suspectat că a ameninţat o fată de 18 ani din Recea cu divulgarea unor imagini compromiţătoare dacă nu va întreţine relaţii sexuale cu el.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul este poliţist de frontieră şi lucrează la aeroportul din Otopeni. Acesta ar fi văzut imagini compromiţătoare la iubitul tinerei şi ulterior a ameninţat-o că le va divulga dacă nu întreţine raporturi sexuale cu el.

Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti pentru audieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici