Un poliţist de frontieră s-a spânzurat din cauza datoriilor. Avea un credit pe care nu-l mai putea plăti

Un poliţist de frontieră din localitatea timişeană Sânnicolau Mare a fost găsit spânzurat, în noaptea de marţi spre miercuri, într-o anexă a locuinţei sale, primele cercetări arătând că acesta s-a sinucis din cauza unor probleme financiare, având un credit bancar pe care nu mai putea să-l achite.

1013 afișări
Imaginea articolului Un poliţist de frontieră s-a spânzurat din cauza datoriilor. Avea un credit pe care nu-l mai putea plăti

Un poliţist de frontieră s-a spânzurat din cauza datoriilor. Avea un credit pe care nu-l mai putea plăti (Imagine: Liviu Chirica/Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii au fost sesizaţi că într-o anexă a unei locuinţe din Sânnicolau Mare a fost găsit spânzurat un bărbat, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Andreea Cinteză, corespondentului MEDIAFAX.

La faţa locului a mers o echipă care a stabilit că este vorba despre un bărbat de 30 de ani, poliţist de frontieră în Sânnicolau Mare.

Bărbatul nu a lăsat niciun bilet în care să-şi motiveze gestul, însă primele date ale anchetei arată că s-a sinucis în urma unor certuri în familie legate de un credit în franci elveţieni, echivalentul a 40.000 de euro şi a cărui rată lunară era de 2.100 de lei.

Potrivit anchetatorilor, marţi seară poliţistul i-ar fi spus soţiei sale că de când a fost tăiată norma de hrană nu mai are cum să achite acest credit şi ar fi ameninţat că se sinucide. Câteva ore mai târziu, bărbatul a fost găsit de către soţia sa spânzurat în magazia de lemne a casei.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timiş, Mihaela Marcoff, bărbatul lucra în cadrul acestei instituţii din 2005 şi era agent principal la sectorul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare.

Marcoff a spus că poliţistul era apreciat la locul de muncă şi nu a avut probleme de ordin profesional. De asemenea, el trecuse toate testele psihologice la care fusese supus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici