Un poliţist de frontieră, suspectat că a produs accidentul din Huşi, soldat cu rănirea unui copil

Un poliţist de frontieră este suspectat că a produs accidentul de duminică din municipiul Huşi, în urma căruia un copil de 13 ani a fost rănit grav în timp ce se afla pe trotuar, oamenii legii căutându-l în continuare de şoferul maşinii.

611 afișări
Imaginea articolului Un poliţist de frontieră, suspectat că a produs accidentul din Huşi, soldat cu rănirea unui copil

Un poliţist de frontieră, suspectat că a produs accidentul din Huşi, soldat cu rănirea unui copil

Potrivit cercetărilor făcute de poliţiştii vasluieni, accidentul de duminică după-amiază produs în municipiul Huşi şi soldat cu rănirea gravă a unui băiat de 13 ani ar fi fost provocat de către un poliţist de frontieră, în vârstă de 28 de ani, care însă se sustrage anchetei.

Astfel, după ce a lovit copilul aflat pe trotuarul străzii Calea Basarabiei, maşina condusă de poliţist a dărâmat gardul unei locuinţe şi s-a oprit apoi în peretele unei clădiri, şoferul fugind de la locul accidentului.

La câteva zeci de minute după accident, la faţa locului a ajuns o femeie care a declarat poliţiştilor că ea conducea maşina în momentul producerii accidentului, deşi martorii au spus că au văzut un bărbat coborând de la volan, care ulterior a fugit.

"Pe timpul desfăşurării cercetărilor, la locul producerii accidentului a venit o femeie în vârstă de 43 ani, din municipiul Huşi, care a afirmat că s-a aflat la volanul autoturismului în momentul producerii evenimentului rutier. În urma investigaţiilor făcute de poliţişti au rezultat indicii cu privire la faptul că accidentul ar fi fost comis de către un bărbat în vârstă de 28 ani, din municipiul Huşi, care însă se sustrage cercetărilor. Ancheta este în derulare pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

În urma accidentului, poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În ceea ce-l priveşte pe băiatul de 13 ani rănit în accident, acesta se află în stare gravă la Spitalul de Copii "Sfânta Maria” din Iaşi, fiind diagnosticat cu fracturi deschise la picioare, fractură de coloană vertebrală şi suspiciune de fractură de bazin.

Copilul de 13 ani a fost rănit grav, duminică după-amiază, pe trotuarul străzii principale din municipiul Huşi de o maşină condusă de către un şofer care a fugit de la locul accidentului după ce autoturismul s-a oprit în curtea unei locuinţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici