Un poliţist din Capitală a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Un poliţist din Capitală a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, fiind acuzat că a cerut o sumă de bani de la două persoane, cărora le-a promis că va interveni la colegi de la o secţie de poliţie, pentru ca aceştia să propună neînceperea urmăririi într-un dosar în care erau cercetate.

88 afișări
Imaginea articolului Un poliţist din Capitală a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Un poliţist din Capitală a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă (Imagine: Shutterstock)

Agentul de poliţie Marius Iulian Nicolae a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru trafic de influenţă, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Public remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Procurorii îl acuză pe Marius Iulian Nicolae că ar fi cerut de la două persoane, denunţătoare în cauză, "o sumă de bani pentru a-şi folosi influenţa asupra unor lucrători de poliţie şi, totodată, a promis denunţătoarelor că va interveni pe lângă poliţiştii din cadrul unei secţii de poliţie care efectuau cercetarea penală, pentru ca aceştia să propună o soluţie de neîncepere a urmăririi penale şi aplicarea unei sancţiuni cu caracter administrativ".

În 9 aprilie, agentul de poliţie a primit de la cele două persoane suma de 1.200 de euro.

Dosarul va fi judecat de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici