Un poliţist din Iaşi aflat în concediu a imobilizat un bărbat care ameninţa oamenii cu o armă

Un poliţist din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale al Poliţiei Iaşi, aflat în concediu, a imobilizat un bărbat care ameninţa oamenii pe stradă cu o armă, speriindu-i, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1211 afișări
Imaginea articolului Un poliţist din Iaşi aflat în concediu a imobilizat un bărbat care ameninţa oamenii cu o armă

Un poliţist din Iaşi aflat în concediu a imobilizat un bărbat care ameninţa oamenii cu o armă

Asupra bărbatului imobilizat de poliţistul aflat în timpul liber oamenii legii au găsit şi plicuri cu substanţe vegetale ce păreau a fi drog, fiind deschisă o anchetă în acest caz. Arma cu care ameninţa s-a dovedit a fi neletală.

“Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 au identificat bărbatul care în prezent este cercetat sub aspectul săvâşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, tulburarea liniştii publice şi, de asemenea, în urma controlului corporal efectuat asupra sa au fost găsite două plicuri cu produse vegetale susceptibile a fi drog”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, subinsp. Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc joi seară în cartierul ieşean Nicolina. Poliţistul se afla la volan când a văzut că un cetăţean a scos o armă şi a început să îi ameninţe pe cei din jur.

“Am coborât din maşină, l-am imobilizat, l-am deposedat de armă şi am sunat la 112, în sprijinul colegilor. Să fii poliţist înseamnă să fii şi în timpul liber şi să îţi faci datoria când sesizezi un anumit caz, nu doar la serviciu. Nu am avut senzaţia de frică deoarece pregătirea specială pe care o facem ne permite să nu ezităm niciodată”, a explicat poliţistul.

Poliţistul ieşean are 29 de ani şi lucrează în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale de 6 ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici