Un poliţist îşi acuză superiorul că l-a lovit cu pumnul în faţă

Un poliţist de la Biroul Transporturi Feroviare (TF) Focşani îşi acuză superiorul că adesea îi adresează reproşuri la locul de muncă şi că miercuri l-a lovit cu pumnul în faţă, el depunând o reclamaţie în acest sens la Inspectoratul de Poliţie Vrancea.

189 afișări
Imaginea articolului Un poliţist îşi acuză superiorul că l-a lovit cu pumnul în faţă

Un poliţist îşi acuză superiorul că l-a lovit cu pumnul în faţă (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Agentul principal Ştefan Turcu de la Poliţia Transporturi Feroviare Focşani îşi acuză superiorul - agentul şef Titel Enache, şeful Biroului TF Focşani - că miercuri l-a lovit cu pumnul în faţă.

Potrivit acestuia, conflictul dintre ei este mai vechi, degenerând miercuri.

"Dânsul obişnuieşte să-mi adreseze reproşuri, nu referitoare la serviciu, reproşuri de tot felul la care eu de fiecare dată ripostez diplomatic. Odată ce am cerut nişte explicaţii legate de pontajul pe luna aceasta, de locul de muncă, a devenit violent şi m-a lovit cu pumnul în faţă", a declarat Ştefan Turcu.

El a adăugat că de-a lungul vremii a reclamat comportamentul inadecvat al şefului Biroului TF Focşani, susţinând că până acum nu s-a luat nicio măsură împotriva acestuia.

"În zece ani de când sunt în sistem, nu am luat şi nu am dat nicio palmă. Conflictul este cunoscut şi de conducerea Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare Vrancea, dar şi de Secţia Regională de Poliţie Transporturi Galaţi, pentru că am depus mai multe rapoarte referitoare la atitudinea domnului Enache faţă de mine. Eu aştept să fie date soluţii legale fie împotriva mea, fie împotriva dumnealui, dar până acum nu a fost luată nicio măsură legală", a afirmat poliţistul.

După ce ar fi fost lovit în faţă de către superiorul său, agentul principal Ştefan Turcu a mers la Spitalul Judeţean Focşani, fără să fie necesară să rămână internat.

Ulterior, angajatul a depus o reclamaţie la Poliţie, oamenii legii făcând cercetări în acest caz.

"Un poliţist din cadrul secţiei regionale de transporturi Galaţi, postul de poliţie Focşani, a depus o sesizare la Poliţia Focşani potrivit căreia, după terminarea orelor de program, a fost agresat de un coleg de serviciu. Pentru stabilirea a ceea ce s-a întâmplat, o echipă de ofiţeri din cadrul IGPR-Direcţia Transporturi şi din cadrul secţiei regionale Galaţi face verificări pentru a stabili cu exactitate cum au stat lucrurile", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Bogdan Toader.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, agentul şef Titel Enache, şeful Biroului TF Focşani, nu a vrut să comenteze acuzaţiile aduse de subalternul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici