Un poliţist şi un jandarm din Constanţa au fost răniţi într-un accident rutier | FOTO

Un poliţist şi un jandarm au fost răniţi într-un accident rutier petrecut, sâmbătă seară, în judeţul Constanţa, după ce maşina de poliţie în care se aflau a fost lovită de un autoturism. Autospeciala era în misiune şi avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

760 afișări
Imaginea articolului Un poliţist şi un jandarm din Constanţa au fost răniţi într-un accident rutier | FOTO

Un poliţist şi un jandarm din Constanţa au fost răniţi într-un accident rutier | FOTO

Potrivit poliţiştilor constănţeni, accidentul s-a petrecut pe DN2 A, în apropierea localităţii Mihail Kogălniceanu, în timp ce autospeciala de poliţie, din cadrul Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu, se afla în misiune.

Aceasta se deplasa la un caz semnalat prin apel la 112, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar la efectuarea unui viraj la stânga, a fost acroşată de un autoturism care se deplasa în spatele acesteia, în aceeaşi direcţie de mers.

În urma coliziunii, atât agentul de poliţie, cât şi jandarmul cu care executa serviciul, fiind vorba despre o patrulă mixtă, au fost răniţi uşor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici