Un pompier de 47 de ani a murit în timpul unui incendiu pe A1

  • Un pompier din Argeş a murit, miercuri, în timpul unui incendiu pe A1.
  • Pompierul avea 47 de ani şi era angajat al ISU Argeş din anul 2006.
819 afișări
Imaginea articolului Un pompier de 47 de ani a murit în timpul unui incendiu pe A1

Pompierii din Bradu, judeţul Argeş, au fost alertaţi cu privire la izbucnirea unui incendiu de vegetaţie pe A1, la kilometrul 113.

La un moment dat, în timpul intervenţiei, a fost observat unul dintre pompieri căzut la pământ.

„În scurt timp ceilalţi membri ai echipajului au început manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat şi de terapie intensivă mobilă au început deplasarea spre eveniment. Echipajele medicale au preluat pacientul cu manevre de resuscitare în curs şi l-au transportat la spital unde a fost constatat decesul”, afirmă ISU Argeş.

Pompierul avea 47 de ani şi era angajat al ISU Argeş din anul 2006.

Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici