Un preot a găsit un plic cu 5.000 de euro într-o toaletă, în timpul vizitei Papei Francisc la Blaj

Un plic în care erau 5.000 de euro a fost găsit de un preot pe Câmpia Libertăţii din Blaj, în timpul ceremoniei care a avut loc cu ocazia vizitei Sanctităţii Sale Papa Francisc. Banii au fost predaţi poliţiştilor, iar până joi nu au fost revendicaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

15230 afișări
Imaginea articolului Un preot a găsit un plic cu 5.000 de euro într-o toaletă, în timpul vizitei Papei Francisc la Blaj

Un preot a găsit un plic cu 5.000 de euro într-o toaletă, în timpul vizitei Papei Francisc la Blaj

Un preot prezent, între invitaţii speciali, la ceremonia susţinută de Papa Francisc pe Câmpia Libertăţii din Blaj, care a avut loc, duminică, a observat, căzut pe podea, un plic, în toaleta la care aveau acces doar o parte dintre invitaţii la eveniment amplasată special pentru VIP-uri.

Văzând că în plic se afla o sumă importantă, mai exact 5.000 de euro, preotul l-a predat imediat poliţiştilor care asigurau ordinea, iar aceştia au început cercetările pentru a afla cine a pierdut banii.

IPJ Alba confirmă că o persoană din rândul pelerinilor prezenţi la ceremonie a găsit şi a predat poliţiştilor respectivul plic cu bani iar suma nu a fost încă revendicată.

”A fost, duminică, într-un anumit loc de pe Câmpia Libertăţii din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc, un plic ce conţinea o sumă de bani. Nu putem da mai multe detalii deoarece există o procedură prin care persoana care revendică un bun pierdut trebuie să ofere mai multe informaţii despre acesta şi despre. Potrivit procedurilor legale, dacă într-o anumită perioadă nu apare nicio persoană care să poată dovedi că este posesorul bunului pierdut, acesta intră în posesia statului”, a declarat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici