Un preot care s-a urcat băut la volan a omorât un om şi a fugit de la locul accidentului

Un preot dintr-un sat din judeţul Galaţi a fost reţinut după ce, băut fiind, a lovit cu maşina un bărbat care mergea pe un drum judeţean, după care a plecat de la locul accidentului. Bărbatul lovit de maşină a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2779 afișări
Imaginea articolului Un preot care s-a urcat băut la volan a omorât un om şi a fugit de la locul accidentului

Un preot care s-a urcat băut la volan a omorât un om şi a fugit de la locul accidentului

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că accidentul s-a produs duminică seara, în comuna Schela.

Poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 49 de ani din localitatea Schela, în timp ce se deplasa pe Drumul Judeţean 251K, a fost accidentat mortal de un autoturism, iar şoferul a fugit de la locul accidentului.

Acesta a fost găsit mai târziu de poliţist şi a fost reţinut.

”Poliţiştii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat Gabriela Costin.

Deşi informaţia nu este confirmată în mod oficial, martorii spun că la volan se afla preotul din localitatea Negrea. Se pare că acesta a intrat cu maşina într-un şanţ şi apoi a mers câţiva kilometri pe câmp.

Pe parcursul zilei, şoferul va fi dus în faţa judecătorului cu propunerea de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici