Un presupus traficant de droguri a fost prins în flagrant pe drumul dintre Cernavodă şi Constanţa

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, presupus traficant de droguri de mare risc, a fost prins în flagrant, de ofiţerii de la Crimă Organizată, pe DN 22C care leagă Cernavodă de Constanţa, a anunţat sâmbătă Poliţia Română.

616 afișări
Imaginea articolului Un presupus traficant de droguri a fost prins în flagrant pe drumul dintre Cernavodă şi Constanţa

Un presupus traficant de droguri a fost prins în flagrant pe drumul dintre Cernavodă şi Constanţa (Imagine: Alexandru Solomon/ Arhiva Mediafax Foto)

Bărbatul, care locuieşte în Medgidia, este suspectat că timp ce mai multe luni de zile s-a ocupat cu trafic de droguri de mare risc, pentru probarea presupuselor fapte fiind făcute şi mai multe percheziţii domiciliare.

Potrivit sursei citate, acesta a fost prins, în flagrant, pe drumul dintre Cernavodă şi Constanţa în timp ce încerca să vândă zeci de grame de cannabis.

"La data de 10 august a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor DI.I.C.O.T. – S.T. Constanţa, au prins, în flagrant delict, pe Drumul Naţional 22C, un bărbat care intenţiona să vândă droguri de risc.În autoturismul cu care se deplasa cel în cauză, în urma controlului, poliţiştii au depistat peste 90 de grame de cannabis, care au fost ridicate în vederea confiscării.", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Poliţia Română.

Din locuinţa bărbatului au fost ridicaţi aproape 17.000 de lei, despre care există suspiciunea că provin din vânzarea de droguri.

Poliţia anunţă că acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o hotărârea a Tribunalului Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici