Un procuror a fost lovit în urma unui conflict în trafic

Poliţiştii din Dâmboviţa caută un bărbat care vineri a lovit un procuror şi i-a furat telefonul mobil, în urma unei altercaţii care a avut loc în trafic. Cei doi s-au luat la ceartă în plină stradă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2190 afișări
Imaginea articolului Un procuror a fost lovit în urma unui conflict în trafic

Un procuror a fost lovit în urma unui conflict în trafic

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii din oraşul Răcari au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că un bărbat a fost lovit, iar apoi i s-a furat telefonul mobil.

Surse judiciare au declarat că bărbatul agresat este un procuror care mergea spre serviciu când a avut o altercaţie în trafic. Se pare că procurorul şi un alt şofer au coborât din maşini şi s-au luat la ceartă, iar procurorul ar fi fost lovit cu pumnul în piept.

”Din primele cercetări a reieşit că, în urma unui incident în trafic, un bărbat de 42 de ani ar fi lovit partea vătămată şi ar fi produs avarii la autoturismul acesteia. De asemenea, bănuitul i-ar fi sustras telefonul mobil. În urma agresiunii, victima nu a suferit leziuni”, a informat Poliţia Dâmboviţa.

Poliţiştii din Dâmboviţa fac cercetări pentru distrugere, furt şi loviri sau alte violenţe.

Presupusul agresot a fost identificat şi este căutat la această oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici