Un profesor de religie din Vâlcea este acuzat că a arătat unor fetiţe de clasa a III-a imagini obscene pe telefonul mobil

O anchetă a fost declanşată la o şcoală din comuna Vaideeni, judeţul Vâlcea, după ce părinţii unor eleve de clasa a III-a au reclamat că profesorul de religie le-a arătat fetelor imagini obscene pe telefonul mobil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1033 afișări
Imaginea articolului Un profesor de religie din Vâlcea este acuzat că a arătat unor fetiţe de clasa a III-a imagini obscene pe telefonul mobil

Un profesor de religie din Vâlcea este acuzat că a arătat unor fetiţe de clasa a III-a imagini obscene pe telefonul mobil (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea a dispus o anchetă internă la Şcoala gimnazială ”Luca Solomon” din localitatea Vaideeni, după ce părinţii a două eleve de clasa a III-a au reclamat că profesorul de religie Vasile Chişavu le-a arătat fetelor imagini obscene pe telefonul mobil.

Părinţii susţin că elevele au fost chemate la catedră în timpul orei de religie, iar profesorul le-a arătat imagini cu caracter obscen pe telefon.

Inspectorul şcolar general al judeţului Vâlcea, Andra Bică, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că părinţii au depus o reclamaţie la Primăria Vaideeni, iar edilul localităţii a transmis sesizarea ISJ.

”O echipă de la Inspectoratul Şcolar a mers la şcoală şi a făcut o serie de verificări şi a cerut şcolii să facă o comisie de anchetă, pentru că numai ei pot face acest lucru. S-a declanşat o cercetare disciplinară, domnul profesor este nevinovat până la terminarea cercetărilor, pentru că noi trebuie să avem în primul rând dovezi pentru a putea să-l acuzăm de ceva. Pot să vă spun că în momentul de faţă cercetarea este în plină desfăşurare, sper ca până la sfârşitul acestei săptămâni şi să avem şi o concluzie şi atunci vom putea da mai multe date despre acest caz”, a precizat şeful ISJ Vâlcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici