Un profesor suspectat că şi-a omorât iubita în urmă 18 ani a primit control judiciar

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, ca profesorul suspectat că şi-a ucis iubita în urmă cu 18 ani, să fie cercetat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, decizia nefiind definitivă.

872 afișări
Imaginea articolului Un profesor suspectat că şi-a omorât iubita în urmă 18 ani a primit control judiciar

Un profesor suspectat că şi-a omorât iubita în urmă 18 ani a primit control judiciar

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis ca profesorul universitar în vârstă de 55 de ani, care este suspectat că şi-ar fi omorât iubita în urmă cu 18 ani, să fie cercetat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Acesta a fost reţinut marţi de procurori, anunţa Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti într-un comunicat de presă.

Bărbatul a fost dus la audieri, la mai bine de 18 ani după ce şi-ar fi ucis iubita, pe Mihaela Fulga, o prfesoară de limba chineză în vârstă de 30 de ani.

"În noaptea de 26/27 iunie 1998, în timp ce se afla în locuinţa victimei F. M.-G. (în vârstă de 30 de ani), situată în mun. Bucureşti, sector 3, inculpatul P. D. a agresat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un corp dur, cu o intensitate deosebită, cauzându-i în această modalitate leziuni grave (multiple fracturi la nivelul capului), care i-au determinat decesul – victima a fost descoperită, în stare de putrefacţie, în seara zilei de 29 iunie 1998", anunţă reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Se pare că acesta şi-ar fi omorât iubita fiind supărat că relaţia lor se degradase din pricina certurilor cauzate de gelozia excesivă a bărbatului. De asemenea, anunţă poliţiştii, acesta devenise extrem de posesiv şi îşi urmărea iubita chiar şi la locul de muncă, iar uneori o aştepta pe holul blocului ca să vadă la ce oră ajunge aceasta acasă.

Tânăra Mihaela Fulga a fost ucisă cu bestialitate în apartamentul din cartierul Titan din Capitală, în care locuia cu chirie, relata presa de atunci. Aceasta a fost găsită după ce vecinii au alertat poliţia cu privire la un miros puternic.Trupul neînsufleţit al tinerei a fost găsit pe patul din locuinţa sa acoperit cu o pătură. Pe corpul femeii erau numeroase semne şi se presupune că aceasta ar fi fost ucisă cu un ciocan de bătut şniţele. Anchetatorii nu au găsit arma crimei, însă poliţiştii au bănuit de atunci că ar fi vorba despre o crimă pasională, cu atât mai mult cu cât vecinii au auzit-o ţipând înainte cu o noapte.

Mihaela Fulga era absolventă a Facultăţii de Limbi Străine, secţia chineză. De câţiva ani lucra la Liceul Mihai Viteazul şi era una dintre cei trei profesori de chineză din România. Printre acetele descoperite de poliţişti asupra Mihaelei Fulga a fost şi o legitimaţie de la TVR vizată pe anul 1997.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici