Un român a refuzat să lucreze pentru FBI. Poliţistul expert în portrete-robot - VIDEO

Pasiunea şi dragostea pentru meserie te pot transforma într-un expert desăvârşit. A dovedit asta un poliţist criminalist din Oradea care a devenit cel mai cunoscut realizator de portrete robot din Europa.

153 afișări
Imaginea articolului Un român a refuzat să lucreze pentru FBI. Poliţistul expert în portrete-robot - VIDEO

Un român a refuzat să lucreze pentru FBI. Poliţistul expert în portrete-robot - VIDEO (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Este atât de bun, încât şi FBI-ul a încercat să "pună mâna" pe el. Surprinzător, omul a preferat salariul taiat pe care i-l ofera ministerul român de interne.

Florin Lazau este cel mai solicitat realizator de portrete-robot din ţară şi singurul expert în îmbătrânire facială, vitală în cazurile în care dispar copii. Nu mai ştie câte chipuri a făcut din 2004, de când lucrează la poliţia Bihor. Pentru el toate cazurile sunt la fel de importante. Nu contează că este vorba despre un hoţ sau despre un criminal.

Video Stirile Pro TV

Citeşte mai multe despre românul care a refuzat FBI-ul pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici