Un român acuzat că şi-a ucis patronul în Marea Britanie, extrădat după ce a fost prins în Argeş

Un român acuzat de autorităţile din Marea Britanie că l-a ucis pe patronul pizzeriei la care lucra va fi extrădat de autorităţile române după ce a fost prins într-o comună din judeţul Argeş, informează Poliţia Română.

306 afișări
Imaginea articolului Un român acuzat că şi-a ucis patronul în Marea Britanie, extrădat după ce a fost prins în Argeş

Un român acuzat că şi-a ucis patronul în Marea Britanie, extrădat după ce a fost prins în Argeş (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"La data de 6 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au depistat, un bărbat, de 20 de ani, din comuna Vedea, care era urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare engleze au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, pe teritoriul Marii Britanii", a precizat sursa citată.

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul este Andrei Cosmin Ilie, care l-a fi omorât pe patronul pizzeriei la care era angajat.

Pentru prinderea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore, urmând a fi dispuse măsurile legale pentru predarea către autorităţile engleze.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici