Un român de 41 de ani a murit din cauza Covid-19, fără să aibă alte boli asociate. Care a fost parcursul infecţiei, în cazul bărbatului. El tocmai venise din Marea Britanie

  • Un bărbat de 41 de ani a murit din cauza bolii Covid-19, fără să aibă comorbidităţi.
  • Acesta este unul dintre puţinii români sub 50 de ani care a decedat din cauza infecţiei cu coronavirus.
  • Bărbatul a început să se simtă rău după ce s-a întors din Marea Britanie.
5065 afișări
Imaginea articolului Un român de 41 de ani a murit din cauza Covid-19, fără să aibă alte boli asociate. Care a fost parcursul infecţiei, în cazul bărbatului. El tocmai venise din Marea Britanie

Un român de 41 de ani a murit din cauza Covid-19, fără să aibă alte boli asociate. Care a fost parcursul infecţiei, în cazul bărbatului. El tocmai venise din Marea Britanie

Un bărbat, în vârstă de 41 ani din judeţul Ialomiţa a decedat pe 16 aprilie, după ce, pe 27 martie, acesta s-a întors din Marea Britanie cu simptome specifice infecţiei cu coronavirus. El a fost dus atunci direct din aeroport la Institutul „Matei Balş” din Capitală, unde a fost internat.
 
Pe 28 martie, rezultatul analizelor a confirmat infecţia cu noul coronavirus, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.
 
Starea sa s-a agravat şi, din data de 30.03.2020, a fost transferat în ATI, intubat şi ventilat mecanic. După două săptămâni, bărbatul a decedat.
 
Cazul românului este unul destul de rar, întrucât el era sănătos şi nu avea alte antecedente patologice cunoscute. Majoritatea persoanelor care îşi pierd viaţa din cauza Covid-19 au vârstă înaintată sau suferă de boli cronice grave.
 
Foto: Profimedia
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici