Un rucsac cu două pistoale a fost găsit lângă o ghenă de gunoi din oraşul Iaşi

  • Un rucsac cu două pistoale a fost găsit duminică, lângă o ghenă de gunoi din oraşul Iaşi.
  • Poliţia a anunţat că cel căruia îi aparţin pistoalele a fost găsit.
358 afișări
Imaginea articolului Un rucsac cu două pistoale a fost găsit lângă o ghenă de gunoi din oraşul Iaşi

Deţinătorul pistoalelor a fost găsit

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că, lângă o ghenă de gunoi, este un rucsac în care se află două arme şi alte bunuri.

Verificările au fost continuate de poliţiştii SAESP, fiind identificat tânărul care ar fi deţinut aceste pistoale: unul tip Airsoft care nu necesită autorizare, iar celălalt neletal supus regimului autorizării - aspect pe care acesta nu l-ar fi cunoscut.

Se fac cercetări pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Rucsacul cu bunurile ar fi fost ascuns în apropierea locului unde a fost găsit, în vegetaţie, susţine Poliţia.

Cele două arme neletale au fost ridicate pentru cercetări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici