Un rus care s-a dezbrăcat şi s-a fotografiat pe un munte sacru va fi expulzat din Indonezia

Un rus va fi expulzat din Indonezia pentru că a pozat dezbrăcat pe muntele sacru Agung din Bali. El nu va avea voie să revină în Indonezia timp de şase luni.

184 afișări
Imaginea articolului Un rus care s-a dezbrăcat şi s-a fotografiat pe un munte sacru va fi expulzat din Indonezia

Wikipedia Commons

Un bărbat rus va fi deportat din Indonezia pentru că s-a dezbrăcat în vârful unui munte sacru din Bali. O fotografie cu bărbatul pozând cu pantalonii în vine pe Muntele Agung a devenit virală săptămâna trecută, potrivit BBC.

Ulterior, bărbatul a fost identificat. El a prezentat scuze, dar i se va interzice să revină în Indonezia pentru cel puţin şase luni. Decizia face parte din campania autorităţilor indoneziene de a scăpa de turiştii care nu respectă regulile şi legile autohtone.

Muntele Agung, cel mai înalt punct de pe insula Bali, este considerat de hinduşi ca fiind casa zeilor. Un oficial local a declarat că nu există „nicio scuză" pentru comportamentul turistului. Acesta a fost pedepsit chiar dacă a participat la o ceremonie specială de curăţare a muntelui, un ritual ţinut de localnici după astfel de incidente.

Incidente similare au avut loc şi în alte părţi ale insulei. Anul trecut, actorul canadian Jeffrey Craigen a fost expulzat din Indonezia după ce a postat un videoclip în care dansa gol pe Muntele Batur, în centrul insulei Bali.

În 2021, un scandal a izbucnit după ce un cuplu de ruşi a fost filmat în timpul unui act sexual pe Muntele Batur, un alt vârf sacru din Bali.

La începutul acestei luni, autorităţile au anunţat că intenţionează să interzică turiştilor străini să folosească motociclete în Bali, după o serie de cazuri în care au fost implicate persoane care au încălcat regulile de circulaţie.

Guvernatorul din Bali, I Wayan Koster, a anunţat şi el că intenţionează să revoce vizele pentru turiştii din Rusia şi Ucraina, spunând că multe persoane din cele două ţări nu respectă reglementările locale. În plus, administraţia provincială din Bali intenţionează să limiteze accesul turiştilor în munţii insulei, pentru a stopa turismul excesiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici