Un şarpe de un metru şi jumătate, scos de jandarmi dintr-o casă din Mehedinţi

  • Un şarpe de un metru şi jumătate a fost scos, sâmbătă, de jandarmi dintr-o casă localitatea Poroina Mare, din judeţul Mehedinţi.
  • După ce au prins șarpele, jandarmii l-au eliberat în mediul lui natural.
11975 afișări
Imaginea articolului Un şarpe de un metru şi jumătate, scos de jandarmi dintr-o casă din Mehedinţi

Un şarpe de un metru şi jumătate, scos de jandarmi dintr-o casă din Mehedinţi

Jandarmii au intervenit, sâmbătă după-amiază, să scoată șarpele din locuința unei familii din localitatea Poroina Mare.

„Proprietarii au solicitat ajutorul prin 112, când au văzut în anexa gospodăriei, un șarpe cu lungimea de peste 150 cm”, spun jandarmii.

După ce au prins șarpele, jandarmii l-au eliberat în mediul lui natural.

Aceştia le recomandă cetăţenilor ca, în situaţii similare, să nu se apropie de reptile şi să solicite sprijinul instituţiilor abilitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
şarpe,
jandarm,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici