Un şofer a fost oprit pe Autostrada Soarelui. Bărbatul era beat si înarmat

  • Un şofer băut a fost urmărit şi blocat pe Autostrada Soarelui, după ce poliţiştii au fost sesizaţi că circula haotic
  • După ce a fost oprit lângă staţia Feteşti, şoferul a încercat să scoată pistolul la poliţişti
  • Bărbatul a fost reţinut iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului
652 afișări
Imaginea articolului Un şofer a fost oprit pe Autostrada Soarelui. Bărbatul era beat si înarmat

Un şofer a fost oprit pe Autostrada Soarelui. Bărbatul era beat si înarmat

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la un „şofer posibil băut la volan, care conduce haotic”, pe sensul spre Bucureşti.

Poliţiştii l-au oprit pe şofer în zona staţiei de taxare de la Feteşti, însă acesta nu a vrut să coopereze, a încercat să scoată un pistol din torpedo şi a fugit.

Poliţiştii au pornit imediat în urmărire, şoferul fiind blocat în trafic, iar apoi imobilizat, pistolul fiind, de asemenea, ridicat.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultatul o valoare de 0,97 mg/alcool pur în aerul expirat, iar din verificări a reieşit că bărbatul avea permisul de conducere reţinut.

Bărbatul a fost reţinut iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, acesta fiind cercetat sub control judiciar.

„Poliţiştii efectuează, de asemenea, verificări privind legalitatea deţinerii pistolului de tip airsoft”, transmite IGPR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici