Un şofer a fost prins circulând cu 240 de kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania

Un bărbat din Bucureşti prins de poliţiştii rutieri când conducea cu 240 de kilometri pe oră, pe Autostrada Transilvania, a rămas fără permis şi a primit o amendă de 720 de lei, informează sâmbătă Poliţia Română.

680 afișări
Imaginea articolului Un şofer a fost prins circulând cu 240 de kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania

Un şofer a fost prins circulând cu 240 de kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Bărbatul, în vârstă de 33 ani, din Bucureşti, a fost depistat de poliţiştii de la Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania în jurul orei 11.20, la kilometrul 15+500, pe sensul de mers Gilău - Câmpia Turzii, aparatul radar înregistrând o viteză a maşinii coondusă de acesta de 240 de kilometri pe oră.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 720 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

În urmă cu o zi, tot pe Autostrada Transilvania, un tânăr de 19 de ani, din Cluj-Napoca, a fost prins de poliţiştii rutieri circulând cu 203 kilometri pe oră. Tânărul a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile şi a primit o amendă de 720 de lei.

Potrivit Poliţiei, tânărul avea permis de conducere din luna iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici