Un şofer a intrat cu maşina pe terasa unui bar din Argeş. Trei persoane sunt rănite

Doi bărbaţi şi o femeie au fost transportaţi, marţi, la spital, cu răni la picioare, după ce şoferul unui autoturism a condus cu viteză şi a pierdut controlul volanului, intrând pe terasa unui bar din localitatea Lunca Corbului, judeţul Argeş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

866 afișări
Imaginea articolului Un şofer a intrat cu maşina pe terasa unui bar din Argeş. Trei persoane sunt rănite

Un şofer a intrat cu maşina pe terasa unui bar din Argeş. Trei persoane au fost rănite

Reprezentanţii Poliţiei Argeş au declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că cele trei persoane rănite erau clienţi ai barului, fiind surprinşi şi loviţi de conducătorul unui autoturism care a pierdut controlul volanului din cauza vitezei.

Toţi trei, doi bărbaţi şi o femeie, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Prezintă contuzii în zona membrelor inferioare. Toţi sunt din judeţul Argeş, iar şoferul este din judeţul Olt şi are 29 de ani”, potrivit IPJ Argeş.

Pe terasa barului din localitatea Lunca Corbului se aflau mai multe persoane, însă doar trei au fost rănite.

Terasa unde s-a produs accidentul se află la marginea unui drum judeţean, aproape de o curbă fără vizibilitate, potrivit sursei citate.

În acest caz, Poliţia Argeş a deschis o anchetă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici